En

Кредитна карта VISA GOLF

 • Резултат от партньорството между Банка Пиреос и Българската голф асоциация са специалните привилегии, които имаме удоволствието да Ви представим.

  VISA GOLF от Банка Пиреос е първата на пазара кредитна карта в лимитиран тираж, специално предназначена за членовете на Българската голф асоциация, съобразена с техните високи изисквания за качество и сигурност.

  Всеки картодържател на PIRAEUS VISA GOLF получава достъп до ексклузивни услуги:

  Притежателите на Piraeus Visa Golf разполагат с личен банкер и специални отстъпки осигурени от голф клуб "Света София" и голф комплекс “Black Sea Rama”.

  Priority Pass Membership 

  Членовете имат достъп до над 600 летищни салoна за гости в повече от 300 града в над 100 различни страни. Достъпът до салоните за гости не зависи от избора на авиолиния, или класа на полета. В салоните членовете могат да се насладят на уют и приятна атмосфера, да прегледат пресата, да ползват телефонни и интернет услуги, да проведат среща или просто да се освежат с тонизираща напитка. Всеки член получава членска карта и парола за достъп до защитения сайт www.prioritypass.com. Членовете не заплащат за консумация и за ползваните услуги в салона по време на престоя. Дължимата такса от 22 евро се удържа автоматично от кредитната карта.

  Visa Luxury Hotel Collection

  Програмата е специално създадена за привилегировани картодържатели, за да осигури комфорт и приятно изживяване в едни от най-изисканите и красиви хотели в света. Единственото условие е да изберете от над 800-те предложения, да резервите и платите с PIRAEUS VISA GOLF чрез сайта www.myvisaluxuryhotels.com. Картодържателите се възползват автоматично от най-привлекателните предимства във всеки обект, включен в списъка на Visa Luxury Hotel Collection:

  •  Най-добрите ценови предложения
  •  Най-добрите разполагаеми стаи при пристигане 
  •  Безплатна "Континентална закуска"
  •  Късно напускане до 15:00 ч. при налична възможност
  •  Статут на VIP гости
  •  Ваучер за храна или напитки на стойност 25 USD (или равностойността им в друга валута)
  •  Безплатен достъп до интернет в стаята и паркинг обслужване

  За да разберете повече за този продукт, може да се обадите на Денонoщния информационен център 0 700 12 002 или да ни изпратите e-mail на customerservice@piraeusbank.bg  като оставите три имена и актуален телефон за контакт, за да получите обаждане от нас.

  Параметри на Piraeus Visa Golf:

  Кредитен лимит До 50 000 лв
  Годишна такса (основна карта) 249 лв.
  Годишна такса (допълнителна карта) 119 лв.
  Годишна лихва за покупки и теглене в брой 11.75%
  SMS/e-mail съобщения безплатно
  Гратисен период за покупки До 45 дни
  Минимална месечна вноска 5%, мин. 20 лв.
  Заплащане на стоки и услуги безплатно

  Теглене на пари в брой: 
  От банкомат в страната и чужбина
  От ПОС терминал в страната и чужбина

  3%, мин. 5 лв.

  3%, мин. 8 лв.

  Други такси съгласно Тарифата на банката

  ГПР 17,80%, изчислен на база примерна стойност на покупка 10 000 лева, погасявана на 12 равни месечни вноски, при договорен лихвен процент и дължими такси.

   

   

   

   

  Посредством кратката форма, може да получите предварително решение за предоставяне на кредитна/дебитна карта, базирано на основна информация, относно вашето семейно положение, трудово и финансово състояние. Настоящата форма, както и предварителното решение не ангажират нито Вас, нито Банката с договор за кредитна/дебитна карта. За да бъде изготвен цялостен анализ на Вашата кредитоспособност и да получите окончателно решение следва да попълните Пълна форма или да посетите клон на Банка Пиреос, където да предоставите допълнителни документи и информация.

  Посредством пълната форма за кандидатстване, може да получите окончателно решение за предоставяне на кредитна/дебитна карта. На база предоставената информация ще бъде изготвен анализ на Вашата кредитоспособност и взето решение за предоставяне на кредитна/дебитна карта. В случай на одобрение, ще ви бъдат изискани документи за дохода, за предоставеното обезпечение (в зависимост от типа на продукта), както и други документи по преценка на Банката. Настоящата форма, както и представеното решение не ангажират нито Вас, нито Банката с договор за кредитна/дебитна карта.

   

  2000 50000 card

 

Параметри по искания кредит


Максималният размер на кредита не може да надвишава 90% от сумата на депозита.
Мин. 6 мес / Макс. 36 мес

Данни за кредитоискателя

(попълва се само на кирилица)

(вкл. лизинг, стокови кредити, кредитни карти)
(вкл. лизинг, стокови кредити, кредитни карти)
   
ProductChoice