En
Онлайн банкиране

Използвайте на вашето мобилно устройство или таблет

Mondial Camp 2018

Бързо, лесно и удобно! Всички плащания за храни и напитки по време на Mondial Camp 2018 с фен карта от Банка Пиреос!

⚽ Къде и кога се провежда Mondial Camp 2018?

В периода 14-ти юни - 15-ти юли феновете на футболната игра ще могат да гледат на голям мултимедиен екран най - добрите играчи и любимите си отбори от Световното първенство в Русия в специално обособена зона “Mondial Camp 2018“, изградена на 2000 кв. м. в парка зад музея „Земята и хората“ в София.

⚽ Как и къде мога да закупя фен карта за MONDIAL CAMP 2018 ?

Карта може да закупите като посетете касата на Банка ПИРЕОС на мястото на събитието или посетете клон на Банка Пиреос в град София.

⚽ На каква стойност мога да заредя картата?

Първоначалното зареждане на Картата е със задължителна минималната сума от 20 лева, а всяко следващо зареждане може да бъде с произволно избрана сума, като максимумът на зареждане на картата е 250 лева.

⚽ Какви такси дължа при закупуване на картата?

При първоначално зареждане на картата ще бъде приспаднат 1 лв., такса за обслужване.. Не се дължат никакви други такси при плащане, следващо зареждане на карта или при възстановяване на останалата в картата сума.

ВАЖНО: Задължително запазете бележката от платената такса за 1 лв. – на нея е отпечатан номера на Вашата картата. Бележката е необходима, ако желаете справка за извършените операции с картата, както и в случай на технически проблем или загубване на картата. С тази бележка доказвате, че картата е Ваша и може да бъде заменена с нова със запазване на сумата в нея.

⚽ Как мога да платя за зареждане на картата?

Можете да заредите картата с желаната сума чрез внасяне на пари в брой или посредством ПОС терминал от банкова карта.

⚽ Как мога да проверя наличност по картата?

При всяко зареждане на картата, получавате справка за заредената сума, използваната до момента сума и наличността в картата. Наличността по картата можете да проверите на всеки ПОС терминал на територията на Mondial Camp 2018 (каса за зареждане, място за хранене или бар).

⚽ Към кого да се обърна, ако картата ми не работи?

Ако картата Ви не работи, се обърнете към касиерите на Банка Пиреос, на територията на Mondial Camp 2018, за да Ви окажат нужното съдействие.

⚽ Колко пъти мога да използвам картата си?

По време на фестивала можете да използвате и зареждате Вашата карта, колкото пъти желаете.

⚽ Кога и как мога да си върна парите от картата?

Може да поискате възстановяване на заредената сума от касата на Банка Пиреос на мястото на събитието във всеки един момент, но не по късно от 24.00ч. на 15.07.2017 г.

За Ваше удобство в клоновете на Банка Пиреос на адреси: бул. Арсеналски №2 - Парк Център и на Цариградско Шосе №115 - The Mall ще можете да възстановявате неизразходвани суми по карти до 18.00ч на 20.07.2018г.

Общите условия за издаване на фен карта от Банка Пиреос може да видите тук.